Bazuar në teknologjinë MPPT, e cila gjurmon pikën maksimale të fuqisë së grupit PV saktësisht dhe shpejt në çdo kusht. Merrni fuqinë maksimale nga paneli diellor në çdo kohë, rriti efikasitetin e karikimit të panelit diellor...

 • Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 100V Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 100V
  Seria Tracer Dream 100V TU adopton teknologjinë MPPT. Hyrja solare Max.100V, funksionimi automatik 12V/24V. Ai funksionon gjithashtu nga CPU 32 bit, kështu që stabiliteti dhe shpejtësia mund të garantohen. Bazuar në teknologjinë e ndreqësit sinkron, efikasiteti i transferimit të qarkut mund të rritet deri në 98,5% dhe saktësia e gjurmimit Pmax deri në 99,5%. Kështu që MPPT-ja jonë mund të gjurmojë Pmax-in e saktë në kohën më të shkurtër (10~20 sekonda), edhe kur rrezet e diellit ndryshojnë me shpejtësi. Mund të përballojë në mënyrë të përkryer motin ekstrem ose rrezet e dobëta të diellit. I miratuar nga dizajni negativ i zakonshëm dhe mund të fillojë nga dielli, përdoret gjerësisht në RV, anije etj.Kliko këtu për tëshkarko të dhënat
 • Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 75V Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 75V
  Seria Tracer Dream 75V miraton teknologjinë MPPT. Ai funksionon gjithashtu nga CPU 32 bit, kështu që stabiliteti dhe shpejtësia mund të garantohen. Bazuar në teknologjinë e ndreqësit sinkron, efikasiteti i transferimit të qarkut mund të rritet deri në 98,5% dhe saktësia e gjurmimit Pmax deri në 99,5%. Kështu që MPPT-ja jonë mund të gjurmojë Pmax-in e saktë në kohën më të shkurtër (10~20 sekonda), edhe kur rrezet e diellit ndryshojnë me shpejtësi. Mund të përballojë në mënyrë të përkryer motin ekstrem ose rrezet e dobëta të diellit.Kliko këtu për tëshkarko të dhënat
 • Publikimi i produktit të ri 2022 Publikimi i produktit të ri 2022
  *Me teknologjinë e avancuar të gjurmimit të dyfishtë ose me shumë maja, kur paneli diellor është në hije ose një pjesë e panelit dështon duke rezultuar në maja të shumta në kurbën I-V, kontrolluesi është ende në gjendje të gjurmojë me saktësi pikën maksimale të fuqisë.*Teknologji e avancuar MPPT, me efikasitet jo më pak se 99.5%*Efiçenca maksimale e konvertimit DC/DC prej 98%* Shpejtësia ultra e shpejtë e gjurmimit dhe efikasiteti i garantuar i gjurmimit*Algoritmi i avancuar i kontrollit MPPT për të minimizuar shkallën e humbjes së MPP dhe kohën e humbjes* Kufizoni fuqinë e karikimit& rryma mbi diapazonin nominal. Kur fuqia e panelit diellor tejkalon një nivel të caktuar dhe rryma e karikimit është më e madhe se rryma nominale, kontrolluesi do të ulë automatikisht fuqinë e karikimit dhe do ta sjellë rrymën e karikimit në nivelin nominal.* Mbështetni acidin e plumbit, xhelin, të përmbytur me temperaturën e nevojshme. kompensimi dhe mbështetja e baterive litium fillojnë nga paneli diellor*Reduktimi i energjisë automatikisht në intervalin e temperaturës* Monitoroni dhe vendosni parametrat përmes aplikacionit (opsionale)
 • Krahasimi i detajeve të prodhuesve të serisë kineze Tracer Dream 75V - Krahasimi i detajeve të prodhuesve të serisë kineze Tracer Dream 75V -
  China Tracer Dream 75V Series Krahasimi i detajeve të prodhuesve -.Produkti përdoret gjerësisht në produktet elektronike në shoqërinë moderne. Njerëzit mund ta kuptojnë lehtësisht se përdoret shpesh në jetën e tyre të përditshme.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD2307 VS TD2310 TD2307 VS TD2310
  TD2307 VS TD2310.Është materiali i pazëvendësueshëm dhe bazë në industrinë e teknologjisë së lartë. Produkti aplikohet në inxhinieri elektrike, inxhinieri kimike, projekte ushtarake dhe materiale komunikimi.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD2307 Artizanale e brendshme TD2307 Artizanale e brendshme
  TD2307内部工艺.Me dizajn të integruar, produkti ka cilësi estetike dhe funksionale kur përdoret në dekorimin e brendshëm. Është e dashur nga shumë njerëz.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Prodhuesit e ekranit të produkteve të serisë TD75V të Kinës - Prodhuesit e ekranit të produkteve të serisë TD75V të Kinës -
  Prodhuesit e ekranit të produkteve të Serisë TD75V të Kinës -.Dizajni dhe prodhimi i   mbështeten nga një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe të aftë.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V Si të vendosni tensionin e rritjes? TD75V Si të vendosni tensionin e rritjes?
  TD75V设置-提升充电. ka kaluar në një sërë kontrollesh cilësore. Është kontrolluar në aspektet e butësisë, gjurmës së bashkimit, çarjeve dhe aftësisë kundër ndotjes.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V Si të vendosni tensionin e rilidhjes së tensionit të ulët (LVR)? TD75V Si të vendosni tensionin e rilidhjes së tensionit të ulët (LVR)?
  TD75V设置-欠压恢复.Produkti hidhet në treg me një mënyrë ekonomike të mundshme.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V më e mirë Si të vendosni tensionin e shkëputjes së tensionit të ulët (LVD)? Furnizuesi TD75V më e mirë Si të vendosni tensionin e shkëputjes së tensionit të ulët (LVD)? Furnizuesi
  TD75V设置-欠压关断.Përdorimi i këtij produkti do t'i ndihmojë prodhuesit të punësojnë punëtorë më të aftë të cilët janë të pajisur me njohuri teknike të makinerive. Kjo, nga ana tjetër, do t'i bëjë prodhuesit më konkurrues.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit
  TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit.Secili   prodhohet i cili tejkalon pritshmëritë e klientëve.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar
  Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolarNë këtë video, unë do t'ju tregoj 15 arsye pse nuk duhet të shqetësoheni se si të vendosni përsëri llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar. Shijojeni dhe abonohuni në këtë video!Wuhan Welead New Energy Co., Ltd., i njohur më parë si Wuhan Welead S&T Co., Ltd., është një prodhues profesionist që integron R&D, prodhimi dhe shitjet, dhe prodhon vetëm kontrollues diellorë. Fabrika ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Wuhan. Ne jemi të përkushtuar të instalojmë kontrollues të avancuar ldsolar për çdo sistem diellor jashtë rrjetit.Me markën e regjistruar LDSOLAR, artikujt tanë kryesorë janë:1,Kontrolluesit diellorë PWM, të përfaqësuar nga seritë Land Dream, Seritë Sky Dream dhe Seritë Ocean Dream me diapazon të fuqisë nga 10A në 60A, tension 12V-24V,48V.2,Kontrolluesit diellorë MPPT, të përfaqësuar nga Tracer Dream Series, diapazoni i fuqisë nga 15A në 80A, dhe tensioni është 12V-24V-48V. Duke përdorur çipa të importuar 32-bit dhe një gjeneratë të re të algoritmit MPPT të vetë-zhvilluar, kontrolluesi ka saktësi më të lartë të marrjes së mostrave dhe shpejtësi më të shpejtë të përgjigjes, duke rritur efektivisht shkallën e përdorimit të paneleve diellore nga 20% në 30%.Për të siguruar një përvojë të mirë për klientët kur përdorin kontrollorët tanë, produktet ndjekin në mënyrë rigoroze procesin e prodhimit ISO9001, përputhen me standardin më të fundit të testimit EN62109, kanë marrë certifikimin e standardeve ndërkombëtare CE, RoHS dhe IEC dhe më shumë se 30 patenta kombëtare. Kontrolli i rreptë i materialit dhe menaxhimi i procesit të prodhimit garantojnë mbi 99,9% të produkteve të kualifikuara dhe kënaqësi jashtëzakonisht të lartë të klientitPërdorni kontrolluesin ldsolar, Ndërtoni një sistem diellor jashtë rrjetit!Email:info@ldsolarpv.comBëhu shoku im:Kontrolloni faqen time të internetit: https://www.ldsolar.comMë shto në Facebook: https://www.facebook.com/105593164766877Më shto në Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjvuuIpwuMbhr__o0QfPKdQMë shto në LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/%E4%BC%9F-%E5%BB%96-177932209/15 arsye pse nuk duhet të shqetësoheni se si të vendosni përsëri llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolarju lutemi na kontaktoni menjëherë nëse jeni të interesuar.merak#set#bateri#lloji#ldsolar#kontrollues#përsëri#solar#solarkontrollerldsolar#Kontrollues#kontrolluespër baterinë e makinës#kontrolluesit e karikimitKlikoni këtu për të shkarkuar të dhënat

Dërgoni kërkesën tuaj