Seria Tracer Dream 75V miraton teknologjinë MPPT. Ajo's gjithashtu funksiononte nga CPU 32 bit, kështu që stabiliteti dhe shpejtësia mund të garantohen. Bazuar në teknologjinë e ndreqësit sinkron, efikasiteti i transferimit të qarkut mund të rritet deri në 98,5% dhe saktësia e gjurmimit Pmax deri në 99,5%. Kështu që MPPT-ja jonë mund të gjurmojë Pmax-in e saktë në kohën më të shkurtër (10~20 sekonda), edhe kur rrezet e diellit ndryshojnë me shpejtësi. Mund të përballojë në mënyrë të përkryer motin ekstrem ose rrezet e dobëta të diellit.

 • Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 75V Kontrollues i karikimit diellor MPPT i Serisë Tracer Dream 75V
  Seria Tracer Dream 75V miraton teknologjinë MPPT. Ai funksionon gjithashtu nga CPU 32 bit, kështu që stabiliteti dhe shpejtësia mund të garantohen. Bazuar në teknologjinë e ndreqësit sinkron, efikasiteti i transferimit të qarkut mund të rritet deri në 98,5% dhe saktësia e gjurmimit Pmax deri në 99,5%. Kështu që MPPT-ja jonë mund të gjurmojë Pmax-in e saktë në kohën më të shkurtër (10~20 sekonda), edhe kur rrezet e diellit ndryshojnë me shpejtësi. Mund të përballojë në mënyrë të përkryer motin ekstrem ose rrezet e dobëta të diellit.Kliko këtu për tëshkarko të dhënat
 • Krahasimi i detajeve të prodhuesve të serisë kineze Tracer Dream 75V - Krahasimi i detajeve të prodhuesve të serisë kineze Tracer Dream 75V -
  China Tracer Dream 75V Series Krahasimi i detajeve të prodhuesve -.Produkti përdoret gjerësisht në produktet elektronike në shoqërinë moderne. Njerëzit mund ta kuptojnë lehtësisht se përdoret shpesh në jetën e tyre të përditshme.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD2307 VS TD2310 TD2307 VS TD2310
  TD2307 VS TD2310.Është materiali i pazëvendësueshëm dhe bazë në industrinë e teknologjisë së lartë. Produkti aplikohet në inxhinieri elektrike, inxhinieri kimike, projekte ushtarake dhe materiale komunikimi.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD2307 Artizanale e brendshme TD2307 Artizanale e brendshme
  TD2307内部工艺.Me dizajn të integruar, produkti ka cilësi estetike dhe funksionale kur përdoret në dekorimin e brendshëm. Është e dashur nga shumë njerëz.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Prodhuesit e ekranit të produkteve të serisë TD75V të Kinës - Prodhuesit e ekranit të produkteve të serisë TD75V të Kinës -
  Prodhuesit e ekranit të produkteve të Serisë TD75V të Kinës -.Dizajni dhe prodhimi i   mbështeten nga një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe të aftë.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V Si të vendosni tensionin e rritjes? TD75V Si të vendosni tensionin e rritjes?
  TD75V设置-提升充电. ka kaluar në një sërë kontrollesh cilësore. Është kontrolluar në aspektet e butësisë, gjurmës së bashkimit, çarjeve dhe aftësisë kundër ndotjes.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V Si të vendosni tensionin e rilidhjes së tensionit të ulët (LVR)? TD75V Si të vendosni tensionin e rilidhjes së tensionit të ulët (LVR)?
  TD75V设置-欠压恢复.Produkti hidhet në treg me një mënyrë ekonomike të mundshme.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V më e mirë Si të vendosni tensionin e shkëputjes së tensionit të ulët (LVD)? Furnizuesi TD75V më e mirë Si të vendosni tensionin e shkëputjes së tensionit të ulët (LVD)? Furnizuesi
  TD75V设置-欠压关断.Përdorimi i këtij produkti do t'i ndihmojë prodhuesit të punësojnë punëtorë më të aftë të cilët janë të pajisur me njohuri teknike të makinerive. Kjo, nga ana tjetër, do t'i bëjë prodhuesit më konkurrues.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit
  TD75V profesionale Si të caktoni orën e kontrollit të dritës dhe kohës? prodhuesit.Secili   prodhohet i cili tejkalon pritshmëritë e klientëve.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar
  Mos u shqetësoni se si të vendosni llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolarNë këtë video, unë do t'ju tregoj 15 arsye pse nuk duhet të shqetësoheni se si të vendosni përsëri llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolar. Shijojeni dhe abonohuni në këtë video!Wuhan Welead New Energy Co., Ltd., i njohur më parë si Wuhan Welead S&T Co., Ltd., është një prodhues profesionist që integron R&D, prodhimi dhe shitjet, dhe prodhon vetëm kontrollues diellorë. Fabrika ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Wuhan. Ne jemi të përkushtuar të instalojmë kontrollues të avancuar ldsolar për çdo sistem diellor jashtë rrjetit.Me markën e regjistruar LDSOLAR, artikujt tanë kryesorë janë:1,Kontrolluesit diellorë PWM, të përfaqësuar nga seritë Land Dream, Seritë Sky Dream dhe Seritë Ocean Dream me diapazon të fuqisë nga 10A në 60A, tension 12V-24V,48V.2,Kontrolluesit diellorë MPPT, të përfaqësuar nga Tracer Dream Series, diapazoni i fuqisë nga 15A në 80A, dhe tensioni është 12V-24V-48V. Duke përdorur çipa të importuar 32-bit dhe një gjeneratë të re të algoritmit MPPT të vetë-zhvilluar, kontrolluesi ka saktësi më të lartë të marrjes së mostrave dhe shpejtësi më të shpejtë të përgjigjes, duke rritur efektivisht shkallën e përdorimit të paneleve diellore nga 20% në 30%.Për të siguruar një përvojë të mirë për klientët kur përdorin kontrollorët tanë, produktet ndjekin në mënyrë rigoroze procesin e prodhimit ISO9001, përputhen me standardin më të fundit të testimit EN62109, kanë marrë certifikimin e standardeve ndërkombëtare CE, RoHS dhe IEC dhe më shumë se 30 patenta kombëtare. Kontrolli i rreptë i materialit dhe menaxhimi i procesit të prodhimit garantojnë mbi 99,9% të produkteve të kualifikuara dhe kënaqësi jashtëzakonisht të lartë të klientitPërdorni kontrolluesin ldsolar, Ndërtoni një sistem diellor jashtë rrjetit!Email:info@ldsolarpv.comBëhu shoku im:Kontrolloni faqen time të internetit: https://www.ldsolar.comMë shto në Facebook: https://www.facebook.com/105593164766877Më shto në Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjvuuIpwuMbhr__o0QfPKdQMë shto në LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/%E4%BC%9F-%E5%BB%96-177932209/15 arsye pse nuk duhet të shqetësoheni se si të vendosni përsëri llojin e baterisë së kontrolluesit ldsolarju lutemi na kontaktoni menjëherë nëse jeni të interesuar.merak#set#bateri#lloji#ldsolar#kontrollues#përsëri#solar#solarkontrollerldsolar#Kontrollues#kontrolluespër baterinë e makinës#kontrolluesit e karikimitKlikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Si të lidheni dhe të vendosur TD75V seri MPPT diellore ngarkuar kontrollues nga ldsolar Si të lidheni dhe të vendosur TD75V seri MPPT diellore ngarkuar kontrollues nga ldsolar
  Si të lidheni dhe të vendosur TD75V seri MPPT diellore ngarkuar kontrollues nga ldsolarGjurmues Dream 75V Series miraton teknologji MPPT. Është vrapoi edhe nga 32 bit CPU, kështu që stabiliteti dhe shpejtësia mund të jetë e garantuar. Bazuar në teknologjinë sinkron ndreqës, efikasiteti transferimin e qark mund të rritet deri në 98.5% dhe ndjekja saktësinë Pmax deri në 99. 5%. Pra, MPPT jonë mund gjurmë Pmax saktë në kohën më të shkurtër (10 ~ 20s), edhe atëherë kur rrezet e diellit ndryshon me shpejtësi. Ajo mund të përkryer të trajtojë moti ekstrem apo rrezet e diellit të dobët.Në këtë video, unë do të prezantoj si të lidheni dhe të ngritur TD75V seri MPPT kontrolluesKlikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
 • Kinë Si të vendosni tensionin notues-TD75V prodhuesit - Kinë Si të vendosni tensionin notues-TD75V prodhuesit -
  Kinë Si të vendosni tensionin notues-TD75V prodhuesit -.Produkti vlerësohet shumë nga klientët për cilësinë e tij të lartë dhe performancën superiore.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat

Dërgoni kërkesën tuaj