Pasi ky modul të lidhet me kontrolluesin tuaj diellor LDSOLAR, ai mund të zbatojë monitorimin me telekomandë të APP-së së telefonit celular pa humbur të dhëna të rëndësishme.

  • Si të përdorni APP iConnect Si të përdorni APP iConnect
    Në këtë video, unë do të prezantoj se si të përdorni APP iConnectSë pari, APP Lidhu me kontrolluesin ldsolarSi funksionon APP-ja jonë"ICConnect”lidheni me kontrolluesin Ldsolar?një mënyrë është të lidheni me bluetooth dhe mënyra tjetër është të lidheni me WIFI.Pra, ju keni dy zgjedhje: modul Bluetooth(CM-B01) ose moduli WIFI (CM-W01).Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
  • Prodhuesit profesionistë të përshtatësit Bluetooth LDSOLAR për kontrollues diellor Prodhuesit profesionistë të përshtatësit Bluetooth LDSOLAR për kontrollues diellor
    Prodhuesit profesionistë të përshtatësit Bluetooth LDSOLARprodhuar nga  ka krijuar gjithmonë një prirje në industri.Prodhuesit e përshtatësve Bluetooth profesional ldsolar LDSOLAR, të besueshëm dhe të besueshëm - Ne na besojnë mbi 120 vende nga kompanitë, organizatat dhe qeveria dhe shkalla e kënaqësisë së klientit tonë është në 99%. Ne ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët duke e bërë atë që është e rëndësishme për ta, të rëndësishme për ne.Klikoni këtu për të shkarkuar të dhënat
  • Introto TD4615TU MPPT60A udhëzues funksionimi Bluetooth ldsolar Introto TD4615TU MPPT60A udhëzues funksionimi Bluetooth ldsolar
    ldsolar Introto Introto TD4615TU MPPT60A udhëzues funksionimi Bluetooth ldsolar ldsolar,Profesioni——Fokusohu në kontrolluesin diellorNë këtë video, ne do të prezantojmë Si të përdorim përshtatësin Bluetooth?CM-B01 është një modul komunikimi Bluetooth për kontrolluesin e ngarkimit diellor ldsolar për të zgjeruar funksionin e komunikimit Bluetooth. Duke bashkëpunuar me APP-në e telefonisë celulare, ai mund të kryejë monitorimin me valë, cilësimet e parametrave dhe shikimin e të dhënave të sistemit diellor.1, Realizoni funksionin e monitorimit dhe kontrollit të të dhënave me valë të kontrolluesit diellor2,Mbështet aplikacionin e telefonit celular, plug and play, i thjeshtë dhe i përshtatshëm për t'u vendosur3, Përdorni çipin Bluetooth me performancë të lartë dhe konsum të ulët të energjisë4, Përdorimi i teknologjisë Bluetooth 4.0 dhe BLE, komunikimi me shpejtësi të lartë dhe aftësi e fortë kundër ndërhyrjeve.5, Nuk ka nevojë për furnizim të jashtëm me energji elektrike, energjia furnizohet drejtpërdrejt nga porti i komunikimit.6,Distanca e komunikimit deri në 20mKlikoni këtu për të shkarkuar të dhënat

Dërgoni kërkesën tuaj