• Rasti i konsumatorit introto ldsolar Rasti i konsumatorit introto ldsolar
  Konsumatorët që shërbejmëÇështja e konsumatorëve LDSolar Lidolar, i besuar dhe i besueshëm - Ne jemi të besuar me mbi 120 vende nga kompanitë, organizatat dhe qeveria dhe shkalla e kënaqshmërisë së klientit është 99%. Ne ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët duke e bërë atë që është e rëndësishme për ta, të rëndësishme për ne.Kliko këtu për të shkarkuar të dhëna
 • Si të përdorni kontrolluesin e LDSolar Si të përdorni kontrolluesin e LDSolar
  Si të përdorni kontrolluesin e LDSolar.Në këtë video, ne do t'ju tregojmë se si të lidhni kontrolluesin e ngarkesës LDSolar për të lidhur baterinë dhe panelin diellor.Për çdo pyetje tjetër në lidhje me njësinë, ju lutemi na jepni kujtimin e mbështetjes.Kliko këtu për të shkarkuar të dhëna
 • Kontrolluesi i ngarkesës së ngarkesës LDPLAR TD100V MPPT kontrollues diellor Kontrolluesi i ngarkesës së ngarkesës LDPLAR TD100V MPPT kontrollues diellor
  Td100v.Në fazën e projektimit të parimeve të ndryshme të projektimit janë konsideruar. Ato përfshijnë biomechanics këmbë dhe zhvillimin e strukturës fiziologjike (lidhur me stresin fizik dhe pikat e peshës).1) Kontrolluesi duhet të instalohet një vend i ventiluar mirë, për të shmangur rrezet e diellit të drejtpërdrejtë, temperaturën e lartë dhe nuk instaloni në vend ku uji mund të hyjë në kontrollues.2) Ju lutemi zgjidhni vidën e saktë për të rregulluar kontrolluesin në mur ose platformë tjetër. Vidhos m4 ose m5, diametri i kapakut vidhos më pak se 10mm.3) Ju lutemi rezervoni hapësirë ​​të mjaftueshme midis murit dhe kontrolluesit, për të lejuar ftohjen dhe lidhjen e kabllit.4) distanca e vrimave në rritje është189mm * 85mm, Diametri i vrimës është 5mm.5) Fins alumini për ftohje natyrore, ne të fortë sugjerojnë instalimin e varur, kjo është më e mirë për efektin e ftohjes së rrjedhës së ajrit.Kliko këtu për të shkarkuar të dhëna
 • LDSolar MPPT rregullator TD75V MTTP CHARGE CONTROYER Prodhuesi LDSolar MPPT rregullator TD75V MTTP CHARGE CONTROYER Prodhuesi
  LDSolar MPPT rregullator TD75V MTTP CHARGE CONTROYER ProdhuesiKy produkt është përgjithësisht shumë dekorativ dhe është në dispozicion në një përzgjedhje pothuajse të pafund të ngjyrave dhe stileve. Përdoruesit mund të presin një dhomë gjumi të bukur me këtë produkt.Instalimi i mësimitn kontrollues fikse1) Kontrolluesi duhet të instalohet një vend i ventiluar mirë, për të shmangur rrezet e diellit të drejtpërdrejtë, temperaturën e lartë dhe nuk instaloni në vend ku uji mund të hyjë në kontrollues.2) Ju lutemi zgjidhni vidën e saktë për të rregulluar kontrolluesin në mur ose platformë tjetër. Vidhos m4 ose m5, diametri i kapakut vidhos më pak se 10mm.3) Ju lutemi rezervoni hapësirë ​​të mjaftueshme midis murit dhe kontrolluesit, për të lejuar ftohjen dhe lidhjen e kabllit.4) distanca e vrimave në rritje është189mm * 85mm, Diametri i vrimës është 5mm.5) Fins alumini për ftohje natyrore, ne të fortë sugjerojnë instalimin e varur, kjo është më e mirë për efektin e ftohjes së rrjedhës së ajrit.N Connection Controller«Të gjitha terminalet janë në status të ngushtë pas fabrikës, në mënyrë që të lidhur mirë, ju lutemi të lironi të gjitha terminalet në fillim.«Urdhëri i mëposhtëm i lidhjes ju lutemi mos ndryshoni falas, kontrolluesi ka funksionin e përzgjedhjes së tensionit të baterisë, ose shkaktoni gabimin e njohjes së tensionit të sistemit.«Para lidhjes, ju lutemi konfirmoni tensionin e sistemit të përshtatshëm për kontrolluesin tonë, qarkun e hapur të panelit diellor dhe fuqinë maksimale në përdorimin e gamës së kontrolluesit.Për të shmangur instalimin e defektit, ju lutemi referojuni procedurës së mëposhtme1) Si figura, së pari e lidhi baterinë për të kontrolluar polet korrekte. Për të shmangur qarkun e shkurtër, ju lutemi të vidhni kabllon e baterisë në kontrolluesin paraprakisht, pastaj të lidhur me shtyllat e baterisë së dytë. Nëse lidhja juaj është e saktë, shfaqja LCD do të tregojë tensionin e baterisë dhe të dhëna të tjera teknike. Nëse LCD nuk shfaq, ju lutemi kontrolloni gabimin. Gjatësia e kabllit midis baterisë dhe kontrolluesit si më të shkurtër të jetë e mundur. Sugjeroni 30cm -100cm.Nëse ndodhi qark i shkurtër në terminalet e kontrolluesit, do të rezultojë në zjarr ose do të shpërthejë. Të lutem ki kujdes. (Ne fuqimisht sugjerojmë të lidhim një siguresë në anën e baterisë 1.5Time të rrymës së vlerësuar të kontrolluesit.)2) Si figura, panelet diellore të lidhura me kontrolluesin në mënyrë korrekte, nëse lidhja është e suksesshme dhe dielli është e plotë, LCD do të tregojë panelin diellor dhe një shigjetë nga paneli diellor në bateri do të jetë dritë, ne kemi më poshtë sugjerimet për lidhjen e paneleve diellore.u rrezik i shokut elektrik, ju lutemi t'i kushtoni vëmendje mbrojtjesu Voltazhi i inputit Max nga paneli diellor mund të arrijë 100v, ju lutemi të përpiqeni të përdorni lidhjen e serive në mënyrë që të thjeshtoni kabllot.U në lidhjen e serive mund të zbresë në rrymën e panelit diellor, të reduktojë zonën seksionale të rënies së kabllit dhe tensionit.Për shembull: 17V 120WX2 Panelet diellore të ngarkuar me bateri 12V, nëse ne përdorim PWM Controller, ne duhet të lidheni paralelisht, tensionit të koleksionit të panelit diellor është 17V, aktual është 14a, dendësia aktuale është 3A / mm2. Pra, ne kemi nevojë për zonën seksionale 5 mm2. Nëse ne në lidhjen e serive të paneleve diellore të tensionit të rrymës është 34V, aktuale është 7a, në këtë kohë ne kemi nevojë për sipërfaqe sektoriale të kabllit 2.5 mm2, sipërfaqe gjysmë dirigjent reduktuar se lidhja paralele.3) si figura, ngarkesa e lidhur me kontrolluesin në mënyrë korrekte. Në mënyrë që të shmangni dëmtimin nga tensioni i ngarkesës, ju lutemi pranë prodhimit të kontrolluesit me butonin në fillim, më pas lidhni ngarkesën në kontrollues. Kontrolluesi nuk ofron mbrojtje të kundërt të lidhjes për ngarkesë, prandaj ju lutemi të kujdeseni, lidhja e kundërt për prodhimin do të shkatërrojë ngarkesat.Kujdes: Nëse përdoruesit duan të lidhin inverter ose inrush duke filluar ngarkesat aktuale, ju lutemi t'i lidhni me bateri direkt, nuk i lidhni ato me kontrollues, ose ngarkesa e kontrollorit nuk mund të fillojë ose të shkatërrojë.4) Sensori i temperaturës së jashtme të tipit: Sensori i temperaturës së jashtme të përdorur për kompensimin e temperaturës, ju lutemi të mbyllni për baterinë sa më afër të jetë e mundur, nëse sensori i temperaturës nuk futet, kontrolluesi do të default 25 ℃.5) Ndërfaqja e komunikimit RS485: monitorohet nga tela profesionale dhe kompjuterin pritës. (opsionale)6) Prodhimi USB: USB mund të ofrojë 5V, Max 1000MA për celular, laptop, MP3 dhe kështu me radhë.(40a nuk është e disponueshme USB Prodhimi për momentin)Paralajmërim: Ju lutemi mos e lidhni ngarkesat USB në kudo, polet negative të prodhimit USB është në seri me shtylla negative të ngarkesës.n për lidhjen tokësore të sistemit diellorJu lutem, vini re, ky kontrollues i ngarkuar diellor i projektuar nga të gjitha lidhjet pozitive, të gjithë komponentët brenda kontrolluesit janë pozitive të kombinuara së bashku. Nëse sistemi juaj diellor ka nevojë për lidhje tokësore, ju lutemi të lejoni lidhjen pozitive të tokës.Paralajmërim: Për një forcë në sistemin e lidhur me tokën, të tilla si sistemi i komunikimit diellor, sistemi diellor portativ, ato janë tokë negative të lidhur, në këtë kohë ju lutemi mos e lidhni pozitive ose mund të shkaktojnë qark të shkurtër.Kliko këtu për të shkarkuar të dhëna
 • LDSolar Land Dream PWM CHARGE SOLAR CONTROCER Çmimi më i mirë LDSolar Land Dream PWM CHARGE SOLAR CONTROCER Çmimi më i mirë
  LDSolar Land Dream PWM CHARGE SOLAR CONTROCER Çmimi më i mirëEstetika e këtij produkti jep një gamë të gjerë të opsioneve të dizajnit për njerëzit. Mund të jetë një zgjedhje e përkryer për njerëzit që kërkojnë të rrisin personalitetin e hapësirës. Ai karakteristikat janë të listuara më poshtë:n Njohja automatike e sistemit të identifikimit, njohje automatike 12V / 24V.n LCD të humanizuar LCD dhe funksionin e butonit të dyfishtë të ndërfaqes së makinës.n të dhënat teknike të përfunduara për konfigurimin dhe modifikimin.n Efikasiteti i lartë Inteligjent PWM 3Stage Ngarkimin Modaliteti i kontrollit të ngarkesës mund të zgjidhet, funksioni i kohëmatësit mund të rivendoset për dritën e rrugës gjatë natës.n Kontrollin e kapacitetit të shkarkimitN.485 Interface Komunikimi (opsionale)n counter shkarkimit të orës ampern Funksioni i ruajtjes së punës: Regjistro kohën totale të sistemit të sistemit, rekord kohësh të gabimit gjatë kohës së drejtimit, herë të regjistrimit të baterisë së plotë të ngarkuar.n i besueshëm mbi mbrojtjen e tensionit, mbrojtjen e qarkut të shkurtër, mbi mbrojtjen e ngarkesës, mbrojtjen e tepërt, mbrojtjen mbi-shkarkim.n kompensim të saktë të temperaturës, korrigjimin e tensionit të ngarkimit dhe shkarkimit automatikisht, duke përmirësuar jetën e baterisë.n mbrojtje të rrumbullakët të lidhur.n panele diellore, bateri, kontrolluesi i ngarkesës diellore Polet pozitive janë të lidhura së bashku, duke adoptuar mosfet negative në qarkun e kontrollit të serive.Kliko këtu për të shkarkuar të dhëna
 • Çmimi më i mirë i klientit të tregtisë - Çmimi më i mirë i klientit të tregtisë -
  Çmimi më i mirë i çmimit të klientit -. [është prodhuar me lëndë të para të shkallës së parë.
 • Shqyrtime të klientëve LDSolar në kontrolluesin e ngarkesës diellore me shumicë Shqyrtime të klientëve LDSolar në kontrolluesin e ngarkesës diellore me shumicë
  Shqyrtime të klientëve.Produktet tona jo vetëm që mbizotërojnë në tregun e atdheut nën promovimin e zyrës sonë të shitjes, por gjithashtu të fitojnë popullaritet të gjerë në Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Amerikën e Jugut, Afrikë dhe Evropë .Totalisht 4000000pcs kontrollorët diellorë të shitur në të gjithë botën.
 • Hyrja e klientit Hyrje me shumicë- 武汉 伟立德 新 能源 有限 公司 Hyrja e klientit Hyrje me shumicë- 武汉 伟立德 新 能源 有限 公司
  Hyrja e klientit Hyrje me shumicë- 武汉 伟立德 新 能源 有限 公司.Ky produkt ka cilësinë, performancën dhe qëndrueshmërinë më të lartë.
 • Udhëzimi i instalimit OD / TD75V Udhëzimi i instalimit OD / TD75V
  Udhëzimi i instalimit OD / TD75V.Ajo merr vetëm disa hapa të thjeshtë për të instaluar kontrolluesinKontrolluesi LDSolar miraton një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur, dhe të rehatshëm në dorë. Është shumë e natyrshme nëse është në shtëpi ose në RV.